Dienstverlening op maat

De bomen en het bos Coaching biedt oplossingen voor alle human resource problemen waar een bedrijf mee te maken krijgt. De bomen en het bos Coaching combineert een hoogst persoonlijke professionele werkwijze en klantbenadering met een volledig pakket aan diensten.

Persoonlijk
Als oprichter van De bomen en het bos Coaching koos ik bewust voor een eenmansbedrijf: Als opdrachtgever heeft u alleen met mij te maken. Met als voordelen: korte lijnen en een minimale overhead.

Dienstenpakket
Door diverse vormen van samenwerking met collega’s en partnerbedrijven kunnen wij u een volledig pakket aan coaching diensten aanbieden met landelijke dekking. U kunt bij ons terecht voor:

  • Reïntegratie 1e en 2e spoor
  • Outplacement
  • Personal en jobcoaching
  • Leiderschapscoaching en managementadvies

Dienstverlening op maat
De bomen en het bos Coaching streeft altijd naar een optimale afstemming op uw behoefte als klant. Wij werken daarom altijd met een plan van aanpak, afgestemd op uw specifieke vraag, organisatie en werknemer(s). Dit maken wij op basis van voorgesprek(ken) met u en uw medewerkers.

Heeft u behoefte aan beter functioneren van een medewerker of een team en vraagt u zich af wat wij hier aan bij kunnen dragen, dan nodig  ik u van harte uit contact op te nemen. In een eerste - geheel vrij­blij­vend- gesprek kunnen wij u een indruk geven van wat wij voor u kunnen betekenen en u desgewenst een offerte uitbrengen voor onze diensten. Wij streven altijd naar kosteneffectief werken: doen wat werkt, doen wat nodig is, niet meer en, niet minder.